21 Yaşında 4. Evliliğine Hazırlanan Birsen Demirok Sosyal Medyada Gündem Oldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dört gündür kayıp olan ve sonrasında bulunan, 21 yaşındaki Birsen Demirok'un 4. evliliğine hazırlanması sosyal medyada gündem oldu. Peki Birsen Demirok kimdir? Nerelidir? Olayın geçmişi nedir? Neden Twitter'da gündem oldu? Cevaplar haberimizde..

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dört gündür kayıp olan ve sonrasında bulunan, 21 yaşındaki Birsen Demirok'un 4. evliliğine hazırlanması sosyal medyada gündem oldu. ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yaşanan Birsen Demirok olayı sosyal medyada gündem oldu. Peki Birsen Demirok kimdir? Nerelidir? Olayın geçmişi nedir? Neden Twitter'da gündem oldu? Cevaplar haberimizde..

 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dört gündür kayıp olan ve sonrasında bulunan, 21 yaşındaki Birsen Demirok'un 4. evliliğine hazırlanması sosyal medyada gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Birsen Demirok'un bu halini kıskanırken, bazıları ise olumsuz yönde görüş bildirdiler. 

 

 

İşte sosyal medyada Birsen Demirok yorumları;

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 1

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 2

Birsen Demirok kimdir? Ne Olmuştu? 

 

Eşi asker arkadaşına kaçan Emirhan Demirok, Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Eşi Birsen Demirok’un kandırıldığını ifade eden Demirok gözyaşlarına boğulmuştu. Eşiyle hiçbir sorunun olmadığını ifade eden 23 yaşındaki gencin söylediklerini kayınvalidesi de onaylamıştı. 5 gündür kayıp olan Birsen Demirok bulundu. Genç kadının henüz 21 yaşına kadar 3 kez evlendiği ortaya çıktı.

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 3

 

 

Isparta'da askere gittikten sonra eşiyle konuşmak isteyen Emirhan Demirok, 10 gün sonra terhis olacak arkadaşından telefonunu kullanınca mağdur oldu. Demirok, telefonunu kullandığı asker arkadaşıyla gittiği gerekçesiyle Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Demirok, "Benim eşim öyle bir insan değildi." diyerek canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 4

 

Emirhan Demirok yaşadıkları durumu "Askerliği bitince benim eşime diyor ki 'Kocandan boşan, ben seninle evleneyim.' Kaynanam söyledi. Halil'in telefonuyla eşimi arıyordum askerdeyken ben. O da eşimle konuşmuş. 'Kocandan ayrıl.' Ben yani ondan kaçtığını tahmin ediyorum." sözleriyle özetledi. Emirhan Demirok'un iddiaları ardından Birsen Demirok, canlı yayına katıldı. Genç kadının söylendiği gibi Emirhan Demirok'un asker arkadaşına kaçtığı öğrenildi. Birsen Demirok'un evli olduğunu unutup kaçtığı kişiyle düğün yapacak olması Müge Anlı ve stüdyodakileri şaşırttı. Birsen Demirok'un 21 yaşına kadar 3 kez nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. 

 

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 5

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 6

 

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 7

 

 

21 yasinda 4 kez evlenmeye hazirlanan birsen demirok sosyal medyada gundem oldu 8