2021 Survivor Şampiyonu İsmail Balaban'dan Batuhan Karacakaya Açıklaması!

TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'un 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile aynı yarışmaya veda eden Batuhan Karacakaya önceki gün İstinye Park'ta objektiflere yakalanırlarken, Balaban'dan Karacakaya açıklaması geldi. 

 

TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'un 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile aynı yarışmaya veda eden Batuhan Karacakaya önceki gün İstinye Park'ta objektiflere yakalanırlarken, Balaban'dan Karacakaya açıklaması geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor'un 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile aynı yarışmaya veda eden Batuhan Karacakaya önceki gün İstinye Park'ta objektiflere yakalanırlarken, Balaban'dan Karacakaya açıklaması geldi. 

 

Survivor 2021 Şampiyonu İsmail Balaban ve daha önce yarışmaya veda eden Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz günlerde İstinyePark'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen ve yakın dostları ile alışverişin keyfini çıkaran İsmail Balaban ve Batuhan Karacakaya, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek objektiflere poz vermeyi de ihmal etmediler. İsmail Balaban, "Batuhan ile keyifli ve eğlenceli zaman geçiriyoruz. Beraber aynı projede tekrardan olmayı isterim.'' dedi.

 

survivor sampiyonu ismail balaban dan batuhan karacakaya aciklamasi