121 Yıl Sonra Adrese Ulaşan Kartpostal Aileleri Birleştirdi!

İngiltere’nin Galler Ülkesi’nde 121 yıl önce gönderilen bir kartpostal, sonunda doğru adrese ulaştı ve birbirinden habersiz yaşayan iki ailenin tanışıp buluşmalarını sağladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Kartpostal 1903 tarihini taşıyordu. Gönderen o tarihte 13 yaşında olan Ewart Davies adlı bir öğrenciydi. Fishguard sahil kasabasında dedesinin evinde tatilini geçiriyordu. Ablası Lydia kartpostal koleksiyonu yapıyordu. Ewart koleksiyona katkı için bu kartpostalı onun Swansea’daki evine göndermişti.

 

Sürpriz: Ewart’ın oğul tarafı ile kız tarafı akraba olduklarından habersizdi.

 

Bugün Nick Davies, kartpostalı dedesi Ewart’ın gönderdiğini tespit etti. Kartpostalın gönderildiği Lydia’nın torunun çocuğu ile kuzenlerinin torunları Nick Davies ile akraba olduklarını bilmiyorlardı. Çünkü, büyük nineleri Lydia’nın erkek ve kız kardeşleri olduğunu bilmiyorlardı, hiç karşılaşmamışlardı. Bu kartpostal sayesinde aile bağları yeniden kuruldu.

 

Lydia’nın torununun çocuğu kartpostalın 121 yıl sonra adresine ulaşmasının da öyküsünü şöyle anlattı: “Hiç kuşkusuz o tarihte kartpostal adresine teslim edilmişti ve ailenin kitaplığındaki İncil’in arasına konulmuştu.  Kitaplık bir süre önce bulundu. Alıcı İncil’in içinde kartpostalı bulup posta kutusuna atmış. Orada bulan biri de adrese ulaştırdı. Böylece bir aşırı aşkın süre sonra aileyi buluşturdu.



Etiketler: