100 Milyon TL'lik Vurgunla Gündemde Olan Kıvanç Talu'nun EÅŸi Beril Talu'nun Son Görüntüsü Çıktı!

Var Böyle Tipler sayfasıyla geniÅŸ bit takipçi kitlesi bulunan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu'nun eÅŸi Beril Talu'nun son görüntüleri ortaya çıktı. 

 

Var Böyle Tipler sayfasıyla geniÅŸ bit takipçi kitlesi bulunan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu'nun eÅŸi Beril Talu'nun son görüntüleri ortaya çıktı. Var Böyle Tipler sayfasıyla geniÅŸ bit takipçi kitlesi bulunan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu'nun eÅŸi Beril Talu'nun son görüntüleri ortaya çıktı. 

 

Yakın çevresine 100 milyon TL'lik vurgun yaparak Portekiz'e kaçtığı ileri sürülen fenomen ve oyuncu Kıvanç Talu'nun eÅŸi Beril Koç Talu'nun ortadan kaybolmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Beril Koç Talu'nun paralarını aldığı kadınlarla konuÅŸtuÄŸu görülüyor.

 

Var Böyle Tipler hesabından yayınladığı eÄŸlenceli videolarla tanınan ve sonrasında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de rol alan Kıvanç Talu ile eÅŸi Beril Koç Talu'nun saadet zinciri kurarak etrafındaki birçok kiÅŸiden 100 milyon TL toplayıp kaçtığı ileri sürüldü. Reklamcılık sektöründe tanınan ve olayın ardından ortadan kaybolan çiftten Beril Koç Talu'nun maÄŸdurlarla konuÅŸtuÄŸu son görüntüleri ortaya çıktı.

 

100 milyon tl lik vurgun ile ortadan kaybolan beril talu nun son goruntuleri cikti

 

GÖRÜNTÜ ALINDIÄžINI GÖRÜNCE PANÄ°KLÄ°YOR

 

Show Ana Haber'in ulaÅŸtığı görüntülerde 16 Ekim'de Beril Koç Talu'nun gittiÄŸi güzellik merkezinde paralarını aldığı maÄŸdur kadınlarla konuÅŸtuÄŸu görüldü. Görüntülerde Talu'nun yanında kredi çekerek kendilerine veren manikürcüsü de vardı. Genç kadınlardan aldığı paraları kağıda not alan Beril Koç Talu, güvenlik kameralarını görünce paniklediÄŸi de dikkatlerde kaçmadı. Görüntüde Talu'nun kayıt aldığını düÅŸündüÄŸü laptop bilgisayarı kapatıp yeniden açtığı da görüldü. Beril Talu hakkında ajansını dolandırdığı iddiasıyla soruÅŸturma açıldı ve hesaplarına bloke kondu.

 

NE OLMUÅžTU?

 

Var Böyle Tipler hesabıyla ünlenen Kıvanç Talu ve eÅŸi Beril Koç Talu'nun reklam kampanyası bahanesiyle yakın çevresinden 100 milyon TL toplayıp Portekiz'e kaçtığı ileri sürüldü. GeçtiÄŸimiz günlerde sosyal medya hesapları kapanan çifte, pazartesiden bu yana ulaşılamadığı da iddialar arasında. Yedek bir Instagram hesabı açan çift, 1 Kasım'da herkesin aklındaki soruları yanıtlayacakları bir video yayınlayacaklarını söyledi. Orta okul arkadaşıyla ses kaydı ortaya çıkan Beril Koç Talu ile Kıvanç Talu'nun yardımcılarına arabası ile evini sattırdığını iddia edildi. Öte yandan çiftin ÅŸoförlerini de 1 milyon TL dolandırdığı iddialar arasında. Çiftin kaçmadan önce aralarından Kenan DoÄŸulu'nun da bulunduÄŸu arkadaÅŸlarına veda partisi verdiÄŸi de öÄŸrenildi.