Ziynet Sali Gülşen'in sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, yaptığı açıklamada Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Ziynet Sali Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ziynet Sali Gülşen'in sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, yaptığı açıklamada Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ziynet Sali, yaptığı açıklamada Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Ziynet Sali Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, yaptığı açıklamada Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Sali yaptığı açıklamada Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için "Sahne şov dünyasıdır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.