TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Instagram sayfasından eski fotoğraflarıyla yeni fotoğraflarını birleştirerek paylaşım yaparken bir takipçisinin kendisine yazdığı evrim geçirmişsiniz sorusuna sinirlenerek verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Instagram sayfasından eski fotoğraflarıyla yeni fotoğraflarını birleştirerek paylaşım yaparken bir takipçisinin kendisine yazdığı evrim geçirmişsiniz sorusuna sinirlenerek verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Instagram sayfasından eski fotoğraflarıyla yeni fotoğraflarını birleştirerek paylaşım yaparken bir takipçisinin kendisine yazdığı evrim geçirmişsiniz sorusuna sinirlenerek verdiği yanıt ile gündem oldu.

 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından eski bir fotoğrafıyla şimdiki halini kolaj yapıp paylaştı. Bir takipçisinin 'Evrim geçirmişsiniz' yorumuna sinirlenen Yılmaz, “26 yıl baya bi evrim tabii… Ne değişmiş pardon? Burnumuzu mu yaptırmışız? Yüzümüzü mü gerdirmişiz? Dudaklara silikon mu taktırmışız? Ne ima ettin? Yaptırsam da yaptırdım derim zaten. Neyin peşindesin?” yanıtını yazdı.

 

İşte o paylaşım;