Zeynep Serra Sümer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Zeynep Serra Sümer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Serra Sümer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Serra Sümer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Zeynep Serra Sümer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Zeynep Serra Sümer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Serra Sümer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Zeynep Serra Sümer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Zeynep Serra Sümer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Zeynep Serra Sümer Yeditepe Üniversitesi'nde eğitim görmüştür.  Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Sushi en sevdiği yemeklerdendir. Festivallere katılmayı sevmektedir. Yaz mevsimini seven sosyal medya fenomeni bununla ilgili sık sık paylaşım yapmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Şimdiye kadar Almanya, Sırbistan, Ukrayna gibi birçok ülkeye seyahat etmiştir. Tam bir moda tutkunu olan sosyal medya fenomeni giyim tarzıyla sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Zaman zaman foto modellik de yapmaktadır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan sosyal medya fenomeni sık sık hayvanlarla ilgili paylaşımlar yapmaktadır. Ata binmeyi sevmektedir. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevmektedir. Sanata meraklı olan sosyal medya fenomeni sık sık sanat paylaşımları yapmaktadır. Dövmeleri ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni bu konuda hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken 81.6K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeninin dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaktadır.