Zeynep Göçtürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Göçtürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Zeynep Göçtürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Göçtürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Göçtürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Göçtürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Zeynep Göçtürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Zeynep Göçtürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

1984 Ankara doğumlu Zeynep Göçtürk Rene Clinic’te güzellik direktörü olarak görev yapmaktadır. Hayvansever bir kişiliği bulunan Göçtürk’ün Lima isminde bir Alman kurdu cinsi köpeği vardır. Sezen Aksu en sevdiği şarkıcılar arasında yer alırken Sezen Aksu’nun “Bu Gece” şarkısını çok sevdiğini söylemiştir. Tam bir sağlıklı yaşam tutkunu olan Göçtürk spor yapmayı ihmal etmiyor. Ayrıca direk dansı da formunu korumak için favori egzersizleri arasında yer alıyor.

 

1984 Ankara doğumlu Zeynep Göçtürk 2002-2006 yıllarında Başkent Üniversitesi Ofis yönetimi bölümünü bitirdi 2006-2012 yılları arasında MNG Holding bünyesinde satın almada çalıştı. 2013 Mart ayından itibaren René Clinic ‘de Direktör olarak görev yapmaktadır.