Yusuf Şenli kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yusuf Şenli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yusuf Şenli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Yusuf Şenli kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yusuf Şenli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yusuf Şenli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yusuf Şenli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Yusuf Şenli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Yusuf Şenli kimdir? Yusuf Şenli 13 Nisan 1999 yılında Eskişehir’de 3 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. 1.70 cm boyunda ve 57 kg ağırlığında olan Şenli, boğa burcudur. Memleketi aslen Eskişehir’dir. Bir ablası ve bir kardeşi bulunan genç fenomen eğitim hayatına Eskişehir’de başladı. Lise yıllarına kadar öğrenimine doğduğu şehirde devam etti. Ancak lise sıralarında eğitimini yarıda bırakarak kariyerine bayan kuaförü olarak sürdürdü. Yusuf Şenli internet dünyası ve sosyal medya ile ilk olarak instagram üzerinden adım attı. Ardından tik tok üzerinden videolar çekip yayınlamaya başladı. Takipçilerinin en çok merak ettiği durumlardan biri de özel hayatı ile ilgili. Yusuf Şenli sevgilisinin olmadığı bilinmektedir. Ancak daha önce uzun vadeli bir ilişki yaşadığı bilinmektedir. Ağustos 2020 tarihinde videolarda ve fenomen dünyasında bıçaklanma ve kavgalarla gündeme geldi. Yusuf Şenli bıçaklanmış ve arka planda neler olduğuna dair bilgiler fenomenler dünyasında kafa karıştırmıştır. Hali hazırda Tiktok Türkiye’nin 2 milyonu aşkın takipçisiyle zirvesinde yer alan TikTokerlarından biri. Bir dönem sadece buradan paylaşım yapan Yusuf Şenli instagram ve özellikle son dönemde de YouTube platformuna ağırlık verdi. Hatta birçok tiktok fenomeniyle çektiği videolarla ses getirmeyi başardı. Peki Yusuf Şenli kim, işte merak edilen soruların cevabı. Üniversite şehri olarak bilinen Eskişehir’de 1999 yılında doğan Yusuf Şenli burcu boğa. Aslen Eskişehirli olduğu tahmin edilen genç fenomen şu an İstanbul’da yaşıyor. 13 nisan 1999 tarihinde dünyaya gelen Yusuf Şenli boyu 170, kilosu ise 57 olarak biliniyor. Her geçen gün takipçi sayısını artıran Yusuf Şenli tiktok üzerinde 2.1 milyon takipçiye ve 125 milyonu aşkın beğeniye sahip. Aynı zamanda instagram hesabında ise 680 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Öncelerde ilgilenmediği youtube platformunda ise şu sıralar 86 bin takipçisi var. Son dönemlerde Yusuf Şenli youtube kanalına ağırlık verdi ve konsantrasyonunu buraya yöneltti.

 

Bir dönem Yusuf Şenli bıçaklanma olayı yaşadı. Peki bu bıçaklanma olayı nedir? İşte kendi ağzından Yusuf Şenli bıçaklanma olayını anlatıyor: “Bir olay olup yayın açıp konuşuluyorsa bunu yapan ilk kişi primcidir. Fakat size şunu söyleyeyim yayın açıp çok biliyormuş gibi konuşanlar, bir kere olsun arayıp geçmiş olsun demedi bana. Bırakın bunu olayı bilmeden salak salak konuşmuşlar. Olay başkalarının ağzından çıkanlar gibi değil. Çok farklı bir olay. Sosyal medya böyle bir ortam. Kimin ne olduğunu görüyorsunuz. Kavga olmuş denmiş. İnanmayın. Olayın içerisinde ben varım, saldırıya uğrayan benim. Ben bir açıklama yapmamışken siz niye yapıyorsunuz. Ancak bu olay böyle prim kasılabilecek bir şey değil. Ben ölebilirdim. Saldıranlar farklı şekilde davransa ölebilirdim. Zaten bir an yere düşüp titremeye başladım. Bana kalp masajı yaptılar. 3 yerimden bıçaklandım, üstüne saldırıyorlar. Kan revan içerisinde yatıyorum. Böyle bir olayı yalan yanlış kendi kafasına göre nasıl konuşabiliyorlar, anlamıyorum.”