Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği sözler için dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği sözler için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği sözler için dikkat çeken yorumlarda bulundu.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği sözler için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği"Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözleri için  "Haydi diyelim dekolte suç; peki geri kafalılık, medeniyetsizlik, bağnazlık, çağ dışılık, sığlık, densizlik, hadsizlik, utanmazlık ne? Hobi mi?" ifadelerini kullanan Günçe sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;