Yunus Dönertaş kimdir? Sosyal medyada "Ama kafamız nasıl güzel" repliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'tan acı haber gelirken, internette ve sosyal medyada kullanıcılar Yunus Dönertaş ile ilgili bilgileri sıklıkla merak etmeye başladılar. Peki Yunus Dönertaş kimdir? Nerelidir? Neden gündemde? Neden öldü? Cevaplar haberimizde.. 

 

Yunus Dönertaş kimdir? Sosyal medyada "Ama kafamız nasıl güzel" repliği ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'tan acı haber gelirken, sosyal medyada ve internette kullanıcılar Yunus Dönertaş ile ilgili bilgileri sıklıkla merak etmeye başladılar. Peki Yunus Dönertaş kimdir? Nerelidir? Neden gündemde? Neden öldü? Ne zaman öldü? Cevaplar haberimizde..

 

 

Yunus Dönertaş kimdir? Nerelidir? Neden gündemde? Neden öldü? Ne zaman öldü?

 

Yunus Dönertaş kimdir? Geçtiğimiz yılların en fenomen sokak röportajcısı dillere pelesenk olan Ama kafamız nasıl güzel sözleriyle tanınan Yunus Dönertaş 8 aydır kayıptı. Yunus Demirtaş'tan üzücü haber geldi.  Çorlu'da Tema Piknik Alanı'nda ağustos ayında bulunan kemikler, 8 aydır kayıp olan Yunus Dönertaş'a ait çıktı. Çorlu'da ailelerden alınan DNA örnekleri sonrası kemiklerin 15 temmuz 2021 yılında kayıp olan Yunus Dönertaş'a ailt olduğu ortaya çıktı.

 

Yunus Dönertaş kimdir? Sosyal medyada yaptığı sokak röportajlarıyla tanınan ve dillere pelesenk olan "Ama kafamız nasıl güzel" repliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş 1980 doğumludur. 42 yaşında hayatını kaybetmiştir.