Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü girişimci Nevzat Aydın, enkaz altından yaklaşık 59 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını karşılamak için talepte bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü girişimci Nevzat Aydın, enkaz altından yaklaşık 59 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını karşılamak için talepte bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü girişimci Nevzat Aydın, enkaz altından yaklaşık 59 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını karşılamak için talepte bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Minik Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstlenmek istiyorum. Ulaşabileceğim bir mercii bulamadım. Lütfen ailesi, yetkililer, biri bana mesaj atarak ulaşssın evet gelecek tüm saçma sapan tepkilere hazırlıklıyım" ifadelerini kullanan ünlü girişimci bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;