Yasemin Şefkatli Tatlıses kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yasemin Şefkatli Tatlıses kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Yasemin Şefkatli Tatlıses kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli Tatlıses ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yasemin Şefkatli Tatlıses kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Yasemin Şefkatli Tatlıses kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Yasemin Şefkatli Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2017 yılının Ağustos ayından bu yana birlikteliklerini sürdüren Yasemin Şefkatli, 1992 yılında dünyaya geldi. Yasemin Şefkatli, İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur. Şefkatli, mankenlik ve modellik yapmaktadır. Yasemin Şefkatli 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan Şefkatli yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir. 2017 yılının ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri sürdüren Şefkatli İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur. Yasemin Şefkatli mankenlik ve modellik yapmaktadır.29 yaşında olan Yasemin Şefkatli'nin kim olduğu merak ediliyor.  Yasemin Şefkatli, Sinan Şefkatli'nin kızıdır. Babasının adı Sinan Şefkatli’dir. Şefkatli yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir.