Yakamoz S-245 Virgile Mangiavillano kimdir? İlk bölümü 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanması planlanan, yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak'ın yazdığı Yakamoz S-245 dizisinde canlandırdığı karakterle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Virgile Mangiavillano ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Virgile Mangiavillano kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yakamoz S-245 Virgile Mangiavillano kimdir? İlk bölümü 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanması planlanan, yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak'ın yazdığı Yakamoz S-245 dizisinde canlandırdığı karakterle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Virgile Mangiavillano ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Virgile Mangiavillano kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Yakamoz S-245 Virgile Mangiavillano kimdir?

 

Virgile Mangiavillano kimdir? Menajerimi Ara, Payitaht Abdülhamit, Şampiyon, Zengo, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, Türk İşi Dondurma, Yolculuk, Hayat Şarkısı gibi yapımlarda rol alan İtalyan kökenli Fransız oyuncu Virgile Mangiavillano 2000'den 2016'ya kadar, Fransa, Çin, Güney Kore ve Türkiye gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde tiyatro oyuncusu, ortak yönetmen ve eğitimci olarak çalıştı. Galatasaray Üniversitesi'ne 2010'da Fransızca öğretmeni olarak kabul edilmesiyle Türkiye macerasına başlayan Mangiavillano, bir yandan da tiyatro yapmaya ve bu alanda projeler üretmeye devam etti.  2016'dan beri Türkiye’de hem öğretmenlik yapmakta,  hem sinema ve reklam filmleri ile tv dizilerinde oyuncu olarak rol almaktadır. Virgile Mangiavillano Fransızca, İngilizce ve Almanca (ileri) ; Türkçe, İspanyolca, Mandarin, İtalyanca (orta), Arapça, Korece (başlangıç) bilmektedir.