Yağmur Geçgel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Yağmur Geçgel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yağmur Geçgel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yağmur Geçgel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Yağmur Geçgel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Yağmur Geçgel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yağmur Geçgel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Yağmur Geçgel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Yağmur Geçgel kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı yemek tarfileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Yağmur Geçgel yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Yaşı ve doğum tarihi hakkında bilgi bulunmayan sosyal medya fenomeninin 20'li yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir. Üniversite eğitimine devam ettiği tahmin edilmektedir. Aşçılık yapan sosyal medya fenomeni sağlıklı yemek tarfileriyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü almaktadır. Yoga ve spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan sosyal medya fenomeninin bir köpeği bulunmaktadır. I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Özel hayatı konusunda titiz olan sosyal medya fenomeninin hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken itsmyhealthyworld ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 83.8K takipçisi bulunurken dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaktadır.