Youtube'da yayınladığı sıradışı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, ya da namı diğer Fester Abdü, yayınladığı videosunda arkadaşları ile yağlı kazığa tırmanma yarışması yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı sıradışı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, ya da namı diğer Fester Abdü, yayınladığı videosunda arkadaşları ile yağlı kazığa tırmanma yarışması yaptı. Son dönemde Youtube'da yayınladığı sıradışı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Deli Mi Ne?, yayınladığı videosunda bu kez arkadaşları ile yağlı kazığa tırmanma yarışması yaptı. 

 

Yayınladığı yeni videosunda bugün Antalya Adrasan'da geleneksel olarak her yıl yapılan Yağlı Direğe Tırmanma Yarışmasını takipçileri için çeken ünlü Youtuber, arkadaşları ile katıldığı yarışmada yaşadıkları hakkında detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gören ünlü Youtuber bu organizasyon için Kumluca Belediyesine teşekkür etti. 

 

İşte Deli Mi Ne?'nin yağlı direğe tırmanma yarışmasının detayları;