Veda Mektubu Melih Ahmet Hamdi Kaynak kimdir? Kanal D'de yayın hayatına başlayan Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Melih karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Ahmet Hamdi Kaynak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ahmet Hamdi Kaynak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Veda Mektubu Melih Ahmet Hamdi Kaynak kimdir? Kanal D'de yayın hayatına başlayan Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Melih karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Ahmet Hamdi Kaynak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ahmet Hamdi Kaynak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Veda Mektubu Melih Ahmet Hamdi Kaynak kimdir?

 

Ahmet Hamdi Kaynak kimdir? Ahmet Hamdi Kaynak 14 Aralık 1978 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kocaeli’de doğan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Daha önce Sen de Gitme, Yasak Elma, Beş Kardeş, Binbir Gece gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da ahkaynak ismiyle paylaşımlarına devam eden Ahmet Hamdi Kaynak’ın bu mecrada 3040 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Nimet Atasoy’un menajerliğinde devam etmektedir.