Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), şirketin Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısı tüm Türkiye'ye derin bir üzüntüye boğdu. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla terör saldırısını lanetledi.

 

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ), tesislerinde gerçekleştirilen terör saldırısını ünlü isimler lanetledi.

 

İşte ünlü isimlerin yaptığı paylaşımlar;

 

Hülya Koçyiğit: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tesislerine düzenlenen terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, herkese sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

 

Yılmaz Erdoğan: Ankara TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

 

Emel Sayın: Türkiye'nin başkenti Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. tesislerinde gerçekleşen terör saldırısında şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

 

Ajda Pekkan: Terörü lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

 

Aras Bulut İynemli: Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre lanet olsun.

 

Alişan: Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye'min huzurunda, barışında, toprağında kimin gözü varsa Allah, kahru perişan eylesin İnşallah..