Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rıza Akın ile ilgili kahreden haberi ünlü oyuncu Menderes Samancılar Twitter sayfasından duyururken ünlü oyuncu Rıza Akın'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rıza Akın ile ilgili kahreden haberi ünlü oyuncu Menderes Samancılar Twitter sayfasından duyururken ünlü oyuncu Rıza Akın'ın hayatını kaybettiği belirtildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rıza Akın ile ilgili kahreden haberi ünlü oyuncu Menderes Samancılar Twitter sayfasından duyururken ünlü oyuncu Rıza Akın'ın hayatını kaybettiği belirtildi. 

 

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Ünlü oyuncu Menderes Samancılar, dün meslektaşı Rıza Akın'ın yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı. Akın'ın beyin kanaması geçirdiğini aktaran Samancılar, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Ameliyattan çıktı, yoğun bakımda. Allah onu sevdiklerine bağışlasın. Kardeşim bunu da atlatacaktır. Sonuna kadar tüm doktorlarımıza inanıyor ve güveniyoruz.

 

CENAZE TÖRENİ YARIN

 

Samancılar bu sabah kahreden haberi duyurdu. Rıza Akın'ın hayatını kaybettiğini aktaran Samancılar, "Canım kardeşim Rıza Akın'ı kaybettik" mesajı yayımladı. Rıza Akın'ın cenaze törenine ilişkin ayrıntılar da netleşti. Buna göre; Akın için yarın (3 Kasım) Beyoğlu Atlas Sineması'nda bir tören düzenlenecek. Akın'ın naaşı Adana'da cuma günü toprağa verilecek.