Sosyal medyada son dönemde yaptığı Survivor paylaşımlarıyla ve Survivor 2023'e katılma sinyali ile gündemde olan ünlü Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, Twitter sayfasından yaptığı Survivor paylaşımında Survivor yorumcularına yaptığı maymun göndermesi ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı Survivor paylaşımlarıyla ve Survivor 2023'e katılma sinyali ile gündemde olan ünlü Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, Twitter sayfasından yaptığı Survivor paylaşımında Survivor yorumcularına yaptığı maymun göndermesi ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, Twitter sayfasından yaptığı Survivor paylaşımında Survivor yorumcularına yaptığı maymun göndermesi ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Maymun göndermesi olay oldu!

 

Twitter sayfasından yaptığı "Ateş yakabiliyor. Yemek yapıyor. 3000 kelimeye kadar anlıyor" haberiyle görselinde maymun olan paylaşımında Survivor yorumcuları için "Sizce hangi Survivor yorumcusundan daha iyi iş yapar?" ifadelerini kullanan Çamkıran sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;