Hülya Koçyiğit'in TRT'de sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programının bu haftaki konukları arasında ünlü oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu yer alırken, Şener Şen ile birlikte rol aldığı İkinci Bahar dizisiyle ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Hülya Koçyiğit'in TRT'de sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programının bu haftaki konukları arasında ünlü oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu yer alırken, Şener Şen ile birlikte rol aldığı İkinci Bahar dizisiyle ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu Hülya Koçyiğit'in TRT'de sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programının bu haftaki konuğu olurken, Şener Şen ile birlikte rol aldığı İkinci Bahar dizisiyle ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu.

 

 

 

Benim için özel bir yeri var!

 

Hülya Koçyiğit'in TRT'de yayınlanan ‘Film Gibi Hayatlar' programına Tarık Papuçcuoğlu konuk oldu. Dizi ve sinema dünyasının konuşulduğu yapımda oyuncu, Şener Şen'le rol aldığı 'İkinci Bahar' projesinin çekildiği Samatya'da doğduğunu söyledi. Oyuncu, "İkinci Bahar'ın çekildiği yerde doğdum. 50 yaşında doğduğum yerde dizi çektim. Diziye sonradan girdim ama benim için çok özel bir yeri vardır" dedi.