Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile Iraz Yıldız, kendilerine sosyal medyada sinkaflı sözler söyleyen ve hakaret eden kullanıcılar için savcılığa başvurdular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile Iraz Yıldız, kendilerine sosyal medyada sinkaflı sözler söyleyen ve hakaret eden kullanıcılar için savcılığa başvurdular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran  ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile müzisyen sevgilisi Iraz Yıldız, kendilerine sosyal medyada sinkaflı sözler söyleyen ve hakaret eden kullanıcılar için savcılığa başvurdular. 

 

54 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi müzisyen Iraz Yıldız'la birlikte savcılığa başvurdu. İkili, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulduklarını, sinkaflı küfürlerle hakarete uğradıklarını belirterek birden fazla kullanıcıyı ihbar etti.

 

Tamer Karadağlı bugün avukatı ile birlikte ifadesini vermek üzere İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne geldi. Şikayetçi olarak ifade veren Karadağlı, "Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Karadağlı'nın ifadesinin, Antalya'daki mahkemesine gönderilmesine karar verildi. Tamer Karadağlı duruşma sonrası "Şikayetçiyim. Sosyal medya üzerinden hakaret ve küfür edildi ben de sorumlu bir vatandaş olarak hukuki hakkımı kullandım" diyerek adliyeden ayrıldı.