Survivor All Star 2022'den ilk görüntüler sızdı.. 15 Ocak 2022 tarihinde TV8'de başlamaya hazırlanan fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022'den ilk görüntüler sosyal medyaya sızdı. 

 

Survivor All Star 2022'den ilk görüntüler sızdı.. 15 Ocak 2022 tarihinde TV8'de başlamaya hazırlanan fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022'den ilk görüntüler sosyal medyaya sızdı. Son dönemde yarışma daha başlamadan gerginliklerle magazin gündeminde yer alan Survivor All Star 2022 yarışma programından ilk görüntüler sosyal medyaya sızdı.

 

 

Survivor All Star 2022'den ilk görüntüler sızdı..

 

TV8 ekranında izleyici ile buluşmak için sayılı günler kalan Survivor 2022, All Star sezonuyla Dominik’te başladı. Önceki gün veda paylaşımlarını yaparak adaya gitmek için yola çıkan Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu için çekimler başladı.

 

 

15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan ilk bölümden itibaren Temmuz ayına kadar sürmesi planlanan Survivor, muhteşem mücadelelere sahne olacak. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın da yarışma için Dominik Cumhuriyeti’nde olduğu sosyal medyadan yaptığı yayınla ortaya çıktı.

 

 

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından açtığı yayınla Dominik’te çekimlerin başladığını takipçilerine duyurdu. Survivor'daki ilk oyun için alana gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarını kameraya alan Ilıcalı’nın canlı yayını dakikalar içinde yüz binlerce kez görüntülendi.

 

 

Tek tek konuşma yapan yarışmacılar, heyecanlarını dile getirirken sevenlerine seslenerek destek istedi. 26 yarışmacının merakla beklenen mücadelesi içinde Gönüllüler takımındaki değişiklik ise dikkat çekti. Ilıcalı'nın canlı yayınında Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı'nın olmayışı ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

 

 

İddiaya göre; Nisa Bölükbaşı koronavirüse yakalandı. İki kez test yaptıran Nisa’nın ikisinde de pozitif çıkması üzerine yerine yarışmaya yedeklerden Yağmur Bandana dahil oldu. Gelen bilgilere göre, 10 günlük karantina sürecini tamamlayan Nisa yarışmaya sonradan katılacak.

 

 

15 Ocak Cumartesi akşamı günü mücadeleleriyle ekrana gelecek olan Survivor All Star 2022'nin Ünlüler Takımında; Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yarışacak. Gönüllüler Takımında ise Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak yer alıyor.