TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecan ve hızıyla devam ederken haftanın elenen ismi Mert Öcal'ın konsey sonrası Sude Burcu'ya vedası sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecan ve hızıyla devam ederken haftanın elenen ismi Mert Öcal'ın konsey sonrası Sude Burcu'ya vedası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Mert Öcal'ın Survivor'da eleme konseyi sonrası Sude Burcu'ya vedası sosyal medyada gündem oldu.  

 

Sude'ye vedası olay oldu!

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecan ve hızıyla devam ederken haftanın elenen ismi Mert Öcal'ın konsey sonrası Sude Burcu'ya vedası sosyal medyada gündem oldu. Mert Öcal bu hafta Survivor 2022 All Star'ın elenen ismi olurken Öcal eleme sonrası "Bunu beklemiyordum. Ama pota çok zorluydu. Burada bir tek Sude'yi bıraktığım için üzülüyorum ama üzülmesin sayılı gün çabuk geçer bu da biter" ifadelerini kullandıktan sonra Sude'yle vedalaşma anı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o an;