Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda komşusu üzerinden hayat pahalılığı açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda komşusu üzerinden hayat pahalılığı açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda komşusu üzerinden hayat pahalılığı açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. ​

 

Suna ancak bir öğün yiyebiliyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda komşusu üzerinden hayat pahalılığı açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayat pahalılığı için "Ne zamandır görmediğim bir komşumla sokakta karşılaştım. Çok kilo vermiş, "Çok güzel olmuşsun, nasıl yaptın?" Ağlamaya başladı..."Suna, ancak bir öğün yiyebiliyorum...işim yok, her şey çok pahalı..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu.