Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Şükran Ovalı hakkında üvey kardeşi Deniz Sağdıç katıldığı programda annesiyle görüşmediğini söylerken duruma isyan etti. 

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Şükran Ovalı hakkında üvey kardeşi Deniz Sağdıç katıldığı programda annesiyle görüşmediğini söylerken duruma isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Şükran Ovalı hakkında üvey kardeşi Deniz Sağdıç katıldığı programda annesiyle görüşmediğini söylerken duruma isyan etti. 

 

Duruma isyan etti!

 

Şükran Ovalı'nın üvey kardeşi Deniz Sağdıç, katıldığı programda oyuncunun 6 yıldır annesiyle görüşmediğini söyleyerek isyan etti. Ovalı'nın şöhreti yakaladıktan sonra ailesinden uzaklaştığını söyleyen Sağdıç, "Benim annemin gözü açık gidecek, sürekli 'ben ne yaptım da bu evlat böyle oldu' diyor. Şükran ailesine ve annesi çok bağlı bir evlattı. Nişan arifesinde gece yarısı annemle kavga ediyor her şey kopartıyor. Caner'le annemin arasında bir sorun yok, onlar tanışıyorlar. Şükran bir anda çok değişti. Yaklaşık 6 senedir hiç görüşmüyoruz."