Sude Buri kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Sude Buri ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sude Buri kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sude Buri kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Sude Buri ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sude Buri kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Sude Buri kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Sude Buri kimdir? Sude Buri 21 Temmuz 2001 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 22 yaşındadır. Manken olan Sude Buri aynı zamanda kalıcı makyaj uzmanıdır. Yaşamını Romanya’da sürdürmektedir. 1.73 cm boyundaki sosyal medya fenomeni 58 kg ağırlığındadır. Stili ile sosyal medyada yoğun ilgi görmektedir. Instagram’da sudeburiofficial ismiyle paylaşımlarına devam eden Sude Buri’nin bu mecrada 94.7K takipçisi bulunmaktadır.