Sokağın Çocukları Nuro Kerem Ali Yengüner kimdir? BLU TV'de yayınlanan Sokağın Çocukları 4. sezonu ile ekrana gelmeye devam ederken, dizide Nuro karakterini canlandıran Kerem Ali Yengüner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kerem Ali Yengüner kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sokağın Çocukları Nuro Kerem Ali Yengüner kimdir? BLU TV'de yayınlanan Sokağın Çocukları 4. sezonu ile ekrana gelmeye devam ederken, dizide Nuro karakterini canlandıran Kerem Ali Yengüner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kerem Ali Yengüner kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Sokağın Çocukları Nuro Kerem Ali Yengüner kimdir?

 

Kerem Ali Yengüner kimdir? Kerem Ali Yengüner 28 Temmuz 1994 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Çukurova Üniversitesinde resim iş öğretmenliği bölümünde tamamladı. Sıfır Bir ve Sokağın Çocukları dizisinde rol aldı. Boş zamanlarında Graffiti yapmayı sevdiğini söylemiştir. Instagram’da adezman01 ismiyle paylaşımlarına devam eden Kerem AliYengüner’in bu mecrada 39K takipçisi bulunmaktadır.