Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda soğan suyunun sağlığa faydaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki soğan suyunun sağlığa faydaları nelerdir? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda soğan suyunun sağlığa faydaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda soğan suyunun sağlığa faydaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki soğan suyunun sağlığa faydaları nelerdir? Cevaplar haberimizde..

 

Soğan suyunun sağlığa faydaları nelerdir?

 

Neredeyse her yemekte kullandığımız soğanın ne kadar faydalı bir besin olduğunu biliyor muydunuz? Soğanın içeriğinde A, B, C, E gibi vitaminler ve fosfor, kalsiyum, sodyum, iyot, magnezyum ve potasyum gibi çok önemli mineraller vardır. Soğan suyu içerek ise pek çok hastalıktan korunabilir ve bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.