Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia ile Çeşme tatiline devam ederken, Çeşme'de mekan baktıkları ve kafe açacakları iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia ile Çeşme tatiline devam ederken, Çeşme'de mekan baktıkları ve kafe açacakları iddia edildi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia ile Çeşme tatiline devam ederken, Çeşme'de mekan baktıkları ve kafe açacakları iddia edildi.

 

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Senia’nın Çeşme tatili devam ediyor. Yurt dışından gelen çift İçişleri Bakanlığı’na yapılan şikayetler nedeniyle, Subaşı’nın İstanbul’daki evinde 14 günlük karantinaya girmişti. Yasağın bitmesinin ardından ikili kendilerini Çeşme’ye attı. Geçtiğimiz aylarda Bebek’teki kafesini kapatan Subaşı’nın, sevgilisi Senia ile Çeşme’de yeni bir kafe açacakları ve mekan baktıkları da söylentiler arasında.