Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyetik güzel Şeyma Subaşı, yayınladığı videosunda kızı Melisa ile ders çalışırken, sevgilisi Senia Guido'nun kızını tebrik etmesi sonrası yaptığı hareket ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyetik güzel Şeyma Subaşı, yayınladığı videosunda kızı Melisa ile ders çalışırken, sevgilisi Senia Guido'nun kızını tebrik etmesi sonrası yaptığı hareket ile sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyetik güzel Şeyma Subaşı, yayınladığı videosunda kızı Melisa ile ders çalışırken, sevgilisi Senia Guido'nun kızını tebrik etmesi sonrası yaptığı hareket ile sosyal medyada olay oldu.

 

Kızını ders çalıştırırken video çeken Şeyma Subaşı, Melisa’nın okuması bitince arkadan sevgilisi Guido Senia’nın “Bravo Melisa” demesine ters bir bakış attı. Subaşı’nın bu hareketi, Acun Ilıcalı’nın kızı ve sevgilisini aynı ortama sokmasına izin vermediği iddialarını güçlendirdi.