Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından kızı Melisa'nın doğum günü için Acun Ilıcalı'yla düğün fotoğraflarını paylaşırken, Acun'un sevgilisi Çağla Altunkaya bu paylaşıma profil fotoğrafını güncelleyerek yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından kızı Melisa'nın doğum günü için Acun Ilıcalı'yla düğün fotoğraflarını paylaşırken, Acun'un sevgilisi Çağla Altunkaya bu paylaşıma profil fotoğrafını güncelleyerek yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından kızı Melisa'nın doğum günü için Acun Ilıcalı'yla düğün fotoğraflarını paylaşırken, Acun'un sevgilisi Çağla Altunkaya bu paylaşıma profil fotoğrafını güncelleyerek yanıt verdi.

 

Instagram'da eksiblog isimli sayfanın yaptığı paylaşımda "Şeyma Melisa'nın doğum günü bahanesiyle düğün fotosunu paylaştı, ardından Acun'a kalpler attı falan. Tabi Çağla bu durumlardan çok sıkılmış olacak ki profil fotosunu değiştirmiş, orada dur der gibi. Hatta Acun Çağla'nın sosyal medya yasağını kaldırsa da görsek, eminim ki Çağla'nın profili stalkladıktan sonra Şeyma'nın paylasımlar çok daha ilginc bi hal alır. Bir de Şeyma'nın sürekli bu tarz paylasımlar yapıp 'lol' e bağlaması kendisi de saçmaladığının farkında sanki. Acun'un hiç umurunda değil gibi.." ifadelerini kullanılırken bu haber sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o anlar,