Şeyma Gündaş Çelebi kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Şeyma Gündaş Çelebi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Şeyma Gündaş Çelebi kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Şeyma Gündaş Çelebi kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Şeyma Gündaş Çelebi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Şeyma Gündaş Çelebi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Şeyma Gündaş Çelebi kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Şeyma Gündaş Çelebi kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Şeyma Gündaş Çelebi kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Şeyma Gündaş Çelebi 23 Temmuz 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Pilates eğitmenliği ve yüzme eğitmenliği yapan sosyal medya fenomeni aynı zamanda Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'na bağlı ulusal hakemdir. Tam anlamıyla bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni fitness, yüzme, pilates, vücut geliştirme, gibi sporlarla ilgilenmektedir. Günümüz itibariyle 25 yaşında olan sosyal medya fenomeni 1 eylül tarihinde Habip Çelebi ile evlenmiştir. Yaşamını İstanbul'da sürdüren sosyal medya fenomeni Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur. Dijital alanda I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken, 37.4K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeninin dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaktadır.