Sevtuğ Kasapbaşoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sevtuğ Kasapbaşoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sevtuğ Kasapbaşoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sevtuğ Kasapbaşoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sevtuğ Kasapbaşoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sevtuğ Kasapbaşoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Sevtuğ Kasapbaşoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Kaç yaşındadır?

 

Sevtuğ Kasapbaşoğlu kimdir? Sevtap Kasapbaşoğlu, 14 mayıs 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Özel Ata Koleji ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Lisanslı voleybolcu olan Sevtap Kasapbaşoğlu, Lise 1. sınıftan beri modellik ve oyunculuk, 6 senedir de sunuculuk ve solistlik yapmaktadır. Sevtap Kasapbaşoğlu, 14 mayıs 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Özel Ata Koleji ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Lisanslı voleybolcu olan Sevtap Kasapbaşoğlu,  Lise 1. sınıftan beri modellik ve oyunculuk,  Passaparola, Sevtuğdan Nağmeler, Düğün Magazin, A Magazin programlarında sunuculuk yapmıştır. Ayrılsakta Beraberiz, Çiçek Taksi, Hürrem Sultan dizilerinde yardımcı oyunculuk; reklam filmleri, Serdar Ortaç, Hande Yener, Orhan Gencebay, Petek Dinçöz kliplerinde oyunculuk yaptı. Birçok mekanda ise solist olarak sahneye çıktı. 2015 yılında "İlk Aşkım Son Seferim" ve  2018 yılnda ise  "Tam Vakti" isimli çalışmalarını müzikseverlerle buluşturdu