Oyuncu Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü AD (Architectural Digest) dergisine konuk oldu.

 

Son olarak 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olan Serenay Sarıkaya, Hollywood yıldızlarının evlerinin kapılarını açtığı AD (Architectural Digest) dergisinin Orta Doğu baskısının kapak yıldızı oldu. AD Middle East dergisine özel poz veren Sarıkaya, "Evim, benim kabuğum gibidir ve kabuğumda olduğumda kendimi güvende hissediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Evinin karelerini sosyal medya hesabında paylaşan oyuncu, “Evi ilk kez gördüğümde, tamamen farklıydı. Ne kadar mükemmel olabileceğini de görebiliyordum" dedi.

 

 

'KANEPE EVİN ORTASINDA BİR SANAT ESERİ GİBİ’

 

Sarıkaya, leopar desenli kanepesi hakkında, "Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı. Evin ortasında neredeyse bir sanat eseri gibi. Her bir parçasıyla 360 derece bağlantı kuruyor. Eve vardığımda kendimi kanepede buluyorum. Şimdi ona bir isim vermem gerektiğini hissediyorum" diye konuştu. Sarıkaya sözlerini, "Kullanmıyorsam sadece dekorasyon olsun diye bir şeyler veya objeler koymaktan hoşlanmıyorum. Evimin sade, basit, neredeyse boş olması gerekiyor. Etrafta görmeye tahammül edebildiğim tek şey kitaplarım veya belki masam biraz dağınık olabilir. Hepsi bu" diyerek sürdürdü.

 

 

Mimar Enis Karavil, Serenay Sarıkaya'nın mutfağında şef arkadaşlarını ağırlamaya bayıldığını söylerken, "Paslanmaz çelik kullanarak profesyonel bir mutfağın görünümünü ve kalitesini elde etmek istedik. Kalıcı kalitesi nedeniyle sevdiğimiz çok yönlü bir malzeme. Ham, endüstriyel çekiciliği, zıt unsurlarla birleştirildiğinde şaşırtıcı derecede sofistike olabilir" dedi. Sarıkaya'nın evi için dergide "Oyuncu için İstanbul'un kalbinde bir cennet bulmak tam bir mucizesiydi" ifadelerine yer verildi. Sarıkaya'nın evinin tuvaleti boydan boya aynalarla kaplı.