TV8'de yayınlanan gel yazın konuşalım programında bugün yaptığı yorumlarla gündeme damgasını vuran ünlü sunucu Seray Sever sosyal medyada tepki çekti. 

 

TV8'de yayınlanan gel yazın konuşalım programında bugün yaptığı yorumlarla gündeme damgasını vuran ünlü sunucu Seray Sever sosyal medyada tepki çekti. TV8'de yayınlanan gel yazın konuşalım programında Hakan Hatipoğlu'nun "Gülmek lüks olmuş biz kahkahadan bahsediyoruz" sözlerine "Gülmek neden lüks olmuş Hakan'cım" karşılığını veren Sever Hatioğlu'dan "Zor insanların hayatları" karşılığını alınca tekrar "Neden" diye sorunca bu kez Hatipoğlu'ndan "Bir sürü problem var çünkü evde dırdır problemi çeken, işsizlik problemi yaşayan, yarın işsiz kalır mıyım diye korkan böyle olunca insanlar nasıl gülsün?" karşılığını aldı.  

 

Sever bunun üzerine "Şöyle gülsün bu insan en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar atılmıyor, yanında insanlar ölmüyor, kolları bacakları parçalanmıyor. Ülkeni böyle çıplak çocuklarla kolu bacağı parçalanmış çocuklarla terketmek zorunda kalmıyorsun. Vatanındasın. İnsanların da biraz şükretmeyi bilmesi lazım. Niye? Şuan en azından kalkıyorsun sağlıklı bir güne uyanıyorsun. Öncelikle sağlıklısın. Çıkıyosun çalışırsın kazanırsın. İş yok bilmem ne yok. Millet işi gücü de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı falan filan herkes söylenmeyi seviyor üretin kardeşim böyle bişiy yok. Yani benim için ne kötüdür baktığın zaman o da bir sınavdır. Sen savaşta mısın kardeşim şuan? Bizim atalarımız savaşlar yaşamış. Yanında insanlar ölmüş. Biz şuan napalım bu kadar konuşuyoruz. Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapalım çalışacaksın. O zaman fasulye yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin." yanıtı verince bu sözleriyle sosyal medyada yoğun tepki çekti.