Selinay Yalçın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Selinay Yalçın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selinay Yalçın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Selinay Yalçın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Selinay Yalçın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Selinay Yalçın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selinay Yalçın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Selinay Yalçın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Selinay Yalçın kimdir? 16 Temmuz 2001 tarihinde dünyaya gelen internet fenomeni Selinay Yalçın şuan 20 yaşındadır. Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü’nde okuyan Yalçın, çocuk yaşta ranzadan düşerek burnunu kırdı. Daha sonra tek estetiği olan burnunu yaptırdı. Kısa zamanda çok büyük kitleler elde etmiştir. 1,68 boyundaki genç fenomen 53 kilo olduğunu ifade etti. En sevdiği yemeğin fırında makarna olduğunu dile getirmiştir. En sevdiği renk ise turuncudur. Turuncu aynı zamanda dişil enerjiyi temsil etmektedir. Saçlarında ki beyaz ile marjinalliğini koruyan Yalçın’ın adı bir zamanlar Berkay Akman ile anıldı. Can Günaydın ile uzaktan akrabalığı vardır. Aynı zamanda Selinay Yalçın ve Senamia ile de akrabalığı bulunmaktadır.