Selen Kaldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Atakan Özyurt ile evliliğiyle gündemde olan Selen Kaldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selen Kaldırım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Selen Kaldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Atakan Özyurt ile evliliğiyle gündemde olan Selen Kaldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Atakan Özyurt ile evliliğiyle gündemde olan Selen Kaldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selen Kaldırım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Selen Kaldırım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Selen Kaldırım kimdir? 28 yaşındaki Selen Kaldırım 31 Aralık 1993 tarihinde Trabzon'un Of şehrinde doğmuştur. 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olmuştur. Medipol Üniversitesi’nde Dijital İletişim alanında yüksek lisansına devam etmektedir. Ensonhaber Medya Hizmetleri A.Ş. firmasında sosyal medya uzmanı, seyahat ve tarih kategorileri baş editör ve gündem editörü olarak görev yaptı. Youtube, Twitter, Instagram sayfaları sosyal medya uzmanlığı, sunuculuk, Türkçe, İngilizce editörlük ve organizasyon yönetimi konusunda uzmandır. 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olmuştur. Medipol Üniversitesi’nde Dijital İletişim alanında yüksek lisansına devam etmekte olan Kaldırım, En Son Haber isimli haber sitesinde haber editörlüğü yapmaktadır.