Şarkıcı Gökçe katıldığı YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ailesinden bahseden şarkıcı 'Sen bu fiziğini kullanmadın, magazin gülü olmadın, bizi utandırmadın diyor ve çok gurur duyuyorlar...' dedi.

 

YouTube programı Selim Akar Sorarsa'ya konuk olan şarkıcı Gökçe iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim 'Ailem diğer şarkıcılar gibi olmamamla gurur duyuyor. Sen bu fiziğini kullanmadın, magazin gülü olmadın, bizi utandırmadın diyor ve çok gurur duyuyorlar. Babam diyor ki; müziğinle ol sadece şarkınla bir şey olmazsan da olma. Azıcık olsan da azıcık ol.' ifadelerini kullandı. 

 

'BENİ TURİST ZANNEDİYORLAR’

 

'Benim karakterim aykırı bu işin raconuna.' diyen Gökçe ayrıca; 'Özgürlüğümün gitmesi ve yüzümün çok yıpranması da istediğim bir şey değil. 17 yaşındayken oturduğum o mekânda hâlâ oturup arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Bundan çok memnunum. Genelde şöyle oluyor oluyor Rus mu? Turist mi? Gökçe mi? Gökçe miyim, değil miyim? Emin olamıyorlar. Şarkımı bilen milyonlarca insanın yanından geçiyorum belki de beni turist zannediyorlar bu benim çok hoşuma gidiyor. Bu benim özgürlük alanım.' şeklinde konuştu. Öte yandan şarkıcı hafta sonu Cansu Tosun, Begüm Akkaya ve Asena Girişken'le birlikte Longosphere'de düzenlenen 4. yıl etkinliğine katıldı. Hep birlikte doğa ile iç içe tatil yapan ünlü isimler, off-road aracıyla gezintiye de çıktı.