Rüyada bağırdığını görmek ne anlama gelir? Rüyada bağırdığını gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bağırdığını görmenin anlamı nedir? Bağırdığını görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada bağırıp çağırmak; önemli bir konuya tanıklık yapmaya, kamuyu ilgilendiren bir duruma ya da alaya vakıf olmaya ya da bahar mevsimini idrak etmeye işaret eder.

-Rüyada bir topluluğa doğru haykırmak devlet ve nimete ermeye, Feryad etmek sevinç ve feraha, korkulan şeyden güvenliğe çıkmaya delalettir.

-Rüyada boş yere bağırıp çağıran adam yaygaracı ve gereksiz söz söyleyen kimseye, Hak ve doğru sözle bağıran adam, insanları irşad eden kimseye delalet eder. 

-Bağırarak yardım istediğinizi görmek başınıza tehlikeli bir olay geleceğine işarettir.

-Rüyasında bağıran kimse iyi haber, mektup alır. Acıyla bağıran kimse endişesinden sıyrılıp, sevinir.

-Bağırmak veya bağırdığını işitmek, hem kedere, hem de neşeye ve sabra delalet eder. Eğer bir kimse, meçhul bir yerden bağırdığını ve ona cevap verildiğini görürse ve buna mukabil, ağlamakla karışık bir ses işitmek, ferah ve sürura delalet eder.

-Rüyada bağırıp çağırmak bir fitneyi veya bir mevsimi ya da insanlarin başına toplandıkları mühim bir hususu müsahede etmeye işaret eder.

-Eğer bağıran adam manasız ve korkulu şeyler söylemişse o zaman rüya sahibi birisi tarafindan aldatılacak veya zarar görecek demektir.

-Satılık bir mal için bağıran tellal görmek bir yalan haber duyulacağına delalet eder.

-Bir başka rivayete görede: Rüyada bağırmak, rüya sahibinin sevdiği ya da sevdiklerinden ayrı düşmesine işaret eder.

-Rüyada birine bağırdığınızı görmek, bir tehlikeye geçireceğinize de işarettir.

-Rüyada boş yere bağırıp çağıran adamı görmek, batıl ve yanlış söz söylemece işaret eder. Bazen de bu rüya, hakla batılın arasını ayıran, akıllı ve anlayışlı bir kimseye işaret eder.

-Rüyada birine bağırdığınızı görmek, bir tehlikeye geçireceğinize işarettir.

-Rüyada bağırıp çağırdığını görmek, çok çok konuşmak ile tabir olunur. Sokakta yaşlı bir adamın bağırdığını görmek, o senenin bereketli olacağının işaretidir.