Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker'in Zonguldakspor eski başkanı İsmail Recai Şanlı ile gizlice nişanlandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker'in Zonguldakspor eski başkanı İsmail Recai Şanlı ile gizlice nişanlandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker'in Zonguldakspor eski başkanı İsmail Recai Şanlı ile gizlice nişanlandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

 

Gizlice nişanlandılar iddiası!

 

Yasemin'in haberine göre; Bir dönem müzik dünyasını "Şinanari" parçasıyla kasıp kavuran şarkıcı Pınar Dilşeker, son dönemlerdeki değişimiyle gündeme geliyor. Dış görünüşünde farklılık yapan ünlü şarkıcının gizlice nişanlandığı ortaya çıktı. "Şinanari" adlı şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Pınar Dilşeker, yıllardır ekranlardan uzak bir yaşantı sürdürüyor. Yüzüne yaptırdığı işlemlerle adeta başka birine dönen Dilşeker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarından büyük beğeni topluyor. Son albümü "Sana Sahibim"i 2014 yılında çıkaran ünlü şarkıcı sadece özel davet ve gecelerde hayranlarıyla bir araya geliyor. Meslek hayatında inişli çıkışlı bir dönemden geçen Dilşeker'in özel yaşantısında ise yepyeni bir gelişme oldu. İddialara göre; 49 yaşındaki Dilşeker,  Zonguldakspor'un eski başkanı iş insanı İsmail Recai Şanlı ile nişanlandı. Önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta görüntülenen çiftin yaz sonu evleneceği konuşuluyor.