Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz, evlilik yolunda ilk adımı atarken Nida Büyükbayraktar ile aile içinde gerçekleşen bir tören ile nişanlandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz, evlilik yolunda ilk adımı atarken Nida Büyükbayraktar ile aile içinde gerçekleşen bir tören ile nişanlandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz, evlilik yolunda ilk adımı atarken Nida Büyükbayraktar ile aile içinde gerçekleşen bir tören ile nişanlandı.  

 

Nişanlandı!

 

Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı. 2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştiren Dinçöz’ün bu evliliğinden oğlu Aslan dünyaya gelmişti. Çiftin 8 yıllık evliliği, geçen nisan ayında tek celsede bitmişti. Boşandıktan sonra oğlu Aslan’ın eğitim hayatı için Amerika’ya yerleştiğini açıklayan Petek Dinçöz, Türkiye’ye dönmeye karar verdi. Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Sosyal medya hesabından nişanlandığını duyuran ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımın altına, 'Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın' notunu düştü. Dinçöz’ü ilk tebrik eden arkadaşı Hatice oldu. Ünlü isimlerde mesajlarıyla Dinçöz'e mutluluklar diledi. 

 

İşte o paylaşım;