Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Pelin Karahan önceki gün eşi ile birlikte bir alışveriş merkezinde eşi ile birlikte görüntülendi. 

 

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Pelin Karahan önceki gün eşi ile birlikte bir alışveriş merkezinde eşi ile birlikte görüntülendi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Karahan önceki gün eşi ile birlikte bir alışveriş merkezinde eşi ile birlikte görüntülendi. 

 

Pelin Karahan eşi Bedri Güntay ile Etiler'de alışverişe çıktı. Karahan çocukların eksikliklerini alırken Bedri Güntay kahve içip eşini bekledi. Pelin Karahan,"Yasaklara dikkat ederek hayatımıza devam ediyoruz. Çocukların eksiklikleri vardı. Onları tamamlamaya geldim. Okullarda yok, o yüzden çocuklar evde sıkılıyor. Onlarla ilgileniyorum" diye konuştu. Güzel oyuncu bir proje var mı? ekranlara ne zaman döneceksiniz? sorularına; "Netleşmesini bekliyorum bir şeyler var. Öykü'yü çok beğendim. Proje çok güzel, keyiflice seyrettim" diyerek yanıtlayarak Öykü Karayel'in Bir Başkadır dizisinde ki oyunculuğuna da hayran kaldığını vurguladı.