Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Batu önceki gün oğlu ile Nişantaşı'nda görüntülenirken, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Batu önceki gün oğlu ile Nişantaşı'nda görüntülenirken, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pelin Batu önceki gün oğlu ile Nişantaşı'nda görüntülenirken, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

 

Hayatımızın normale dönmesini istiyorum!

 

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın’ın haberine göre Pelin Batu, oğlunun elindeki sıvı dolu cam şişeyi kaldırıma fırlatmasıyla büyük panik yaşadı. Kırılan cam parçaları etrafa saçılırken oyuncu, oğlunu azarladı.Oyuncu daha sonra cam parçalarını toplayıp bir ağacın dibine bıraktı. Batu, geçtiğimiz aylarda yoğun psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla eşi Macit Bitargil’e uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Oyuncu, kararın sona ermesinin ardından yeniden mahkemeye başvurmuş ve kararının uzatılmasını talep etmişti. Batu, mahkeme sürecinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: “Hayatımızın normale dönmesini istiyorum. O yönde adımlar atılıyor.”