Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda trafik magandalarına isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda trafik magandalarına isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda trafik magandalarına isyan etti. 

 

Trafik magandalarına isyan etti!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda trafik magandalarına isyan etti. Burak Yamantürk’le evliliğinden kızı Mercan’ı geçtiğimiz kasım ayında kucağına alan Özge Özpirinçci, trafik magandalarına isyan etti. Instagram’dan bir mesaj yayınlayan oyuncu, “Arabalarınızı, motosikletlerinizi bağırta bağırta şehrin içinde kullanmayın! Sahil yolunda bir ışıktan bir ışığa arabanızı, motorunuzu bağırtmayın! Çocuk uyuyor!” ifadelerini kullandı.