Özge Kayra kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Özge Kayra ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Özge Kayra kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Özge Kayra kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Özge Kayra ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Özge Kayra ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Özge Kayra kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Özge Kayra kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Özge Kayra kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde ön plana çıkan isimlerden Özge Kayra 13 Ağustos tarihinde dünyaya gelmiştir. Yaşamını Antalya'da sürdüren Özge Kayra bir erkek evlat sahibidir. Hayvansever kişiliğiyle ön plana çıkan ve hayvan sevgisini "Keşke konuşmayı öğrenseniz de başka kimseyle muhattap olmak zorunda kalmasak" cümlesiyle özetleyen sosyal medya fenomeni Özge Kayra bir Yorkshire Terrier cinsi köpek beslemektedir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Özge Kayra motor kullanmayı ve atları çok sevdiğini yaptığı paylaşımlarla sık sık gösteriyor. Siyah giyinmeyi ve kısa saç kullanmayı seven Özge Kayra bunun bir hastalık derecesinde alışkanlık olduğunu söylüyor. Tam bir spor tutkunu olan Özge Kayra düzenli olarak spor yapıyor. Instagram'da bu yazı hazırlanırken ozge_kayra_ ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 277K takipçisi bulunurken dijital ortamdaki başarısı her geçen gün artmaktadır.