Ömrüm Korkmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı ve doktor Ömrüm Korkmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ömrüm Korkmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ömrüm Korkmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı ve doktor Ömrüm Korkmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran şarkıcı ve doktor Ömrüm Korkmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ömrüm Korkmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Ömrüm Korkmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ömrüm Korkmaz kimdir? Ömrüm Korkmaz Ankaralıdır. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Ömrüm Korkmaz, medikal estetik doktorudur.Org çalmaya olan merakıyla ortaokul yıllarında harçlık biriktirip bir org almıştır. Bu org sayesinde müziğe olan sevgisi artmıştır. Yaşamını Samsun’da sürdürmektedir. Hem şarkıcılık hem doktorluk yapmaktadır. Curcuna isminde bir şarkısı bulunmaktadır.