Oktay Kaynarca ile Bahadır Özdener'in arası açıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile yapımcı Bahadır Özdener'in aralarının son yaşanan BLU TV "Son Efsane" olayıyla açıldığı iddia edildi. Peki Oktay Kaynarca ile Bahadır Özdener'in arası açıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Oktay Kaynarca ile Bahadır Özdener'in arası açıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile yapımcı Bahadır Özdener'in aralarının son yaşanan BLU TV "Son Efsane" olayıyla açıldığı iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile yapımcı Bahadır Özdener'in aralarının son yaşanan BLU TV "Son Efsane" olayıyla açıldığı iddia edildi. Peki Oktay Kaynarca ile Bahadır Özdener'in arası açıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Oktay Kaynarca ile Bahadır Özdener'in arası açıldı mı?

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile yapımcı Bahadır Özdener'in aralarının son yaşanan BLU TV "Son Efsane" olayıyla açıldığı iddia edildi. Instagram'da bahadirozdenerrf isimli bir sayfasının iddiasına göre Oktay Kaynarca Bahadır Özdener'in BLU TV hamlesi ve sonrasında başrolü Ozan Akbaba'ya vermesi sonrası Özdener ile kırgınlık yaşamış. Yaşanan olaylardan sonra Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den bağımsız bir proje hazırlığında olan Oktay Kaynarca, yeni projesinde hem yapım hem de senaryo kısmında yer alacakmış.