Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Nükhet Duru, Instagram sayfasından yaptığı TBT paylaşımında Metin Akpınar ve Zeki Alasya ile çekilmiş fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarken, yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Nükhet Duru, Instagram sayfasından yaptığı TBT paylaşımında Metin Akpınar ve Zeki Alasya ile çekilmiş fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarken, yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Nükhet Duru, Instagram sayfasından yaptığı TBT paylaşımında Metin Akpınar ve Zeki Alasya ile çekilmiş fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarken, yoğun ilgi gördü. 

 

Pek çok sahnesini ve oyunlarını zevkle izlediğim gerçek sanatçılar!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile gençlik yıllarında çekilmiş fotoğrafını paylaşan Duru "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" ifadelerini kullandı. Duru'nun paylaşımına takipçileri “Pek çok sahnesini ve oyunlarını zevkle izlediğim gerçek sanatçılar.”, “Fotoğrafa 3 saniye bakınca deve kuşu kabare aşk olsun çalıyor “, “O dönemde yaşadığınız dostluklar en hakiki dostluklar” gibi yorumlarda bulunurlarken, Duru sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;