Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nükhet Duru, önceki gün bir davette objektiflere yansırken yaptığı tayt açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nükhet Duru, önceki gün bir davette objektiflere yansırken yaptığı tayt açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nükhet Duru, önceki gün bir davette objektiflere yansırken yaptığı tayt açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Katıldığı davette gazetecilerle sohbet eden Nükhet Duru, kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Konuyla alakalı konuşan şarkıcı, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz" dedi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Nükhet Duru (68), önceki gün katıldığı bir defilede objektiflere yansıdı. Duru, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 'Starlık' sistemine karşı olduğunu ifade eden Nükhet Duru, "Ben bu sisteme karşıyım. Herkesin herkese rahatlıkla ulaşabileceği bir dönemde 'starlık' olayını bir kez daha gözden geçirmek lazım" dedi.

 

"FİKRİMİ SAKLAYACAK DEĞİLİM”

 

Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu da ifade eden Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." açıklamasını yaptı.

 

"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM”

 

Nükhet Duru, Antalya'da Altın Portakal Film Festivali'nde gerçekleşen sahnesinde konser alanının boşalmasıyla konserini yarıda kesip, daha sonra devam etmesiyle alakalı da konuştu. Ünlü şarkıcı, "Kimseye kırgın değilim. Sanatçı arkadaşlarımla alakalı da bir durum yok. Orada halk için konser vermeye gelmiştim. Daha sonra herkes sahne önüne geldi ve konserime devam ettim" ifadelerini kullandı.